WIRA-Schaltanlagenbau GmbH
 
 
 
 


 


Aniversare10 ani de existenta a fabricii de instalatii de distributie WIRA Winter S.R.L.

1991 din intreprinderea individuala Christoph Winter s-a înfiintat o noua firma WIRA S.R.L.

Societatea este activa pe plan mondial în constructia de instalatii de distributie, în montaje industriale, tehnica de comunicatii cât si în tehnica sanitara.

Atuurile firmei constau în utilizarea aparaturii de comanda cât si în consultanta si efectuarea de proiecte individuale. Se lucreaza în doua hale voluminoase din zona industriala Vaake Sud, in care sunt integrate ateliare, birouri, depozite si laboratoare iar în noua hala mare de aproape 1000 de metri patrati pot fi (de)montate chiar si aparate mari cum ar fi prese si masini de perforat stantat,la orice ora din zi si din noapte.
Firma aprovizioneaza firme de renume din Germania, Anglia, Spania, Elvetia, Norvegia, Polonia si Cehia cât si din afara Europei, cum ar fi America.

În decurs de 10 ani întreprinderea s-a dezvoltat înt-o întreprindere de succes, cu o suprafata de productie si pentru birouri de aproape 2000m2, cu aproximativ 17 colaboratori supracalificati.

Administratorul afacerii Christoph Winter, care în timpul liber, relativ scurt, se dedica schiatului si snowbordului sau pentru a se elibera de stres motocrosului, a primit în 1991, cu ocazia înfiintarii firmei WIRA S.R.L. o distictie în cadrul concursului national Cel mai reprezentativ fondator de mestesug.

Vineri, 18.Mai se va serba a 10-a aniversare cu o zi a portilor deschise si ziua are loc o expozitie si consultnta în domeniul tehnicii sanitare pentru cel putin 350 de vizitatori.

Din fondurile de la tombola ce va avea loc în cadrul seratei si dintr-o donatie din partea firmei WIRA Winter vom acorda în total 1400 DM pentru construirea unui internat Kuckucknest si pentru o societate de întrajutorare a scolii Brüder-Grimm-Schule din Hofgeismar.


 


 

Copyright 2002-2006 by WIRA www.wira-schaltanlagen.de