WIRA-Schaltanlagenbau GmbH
 
 
 
 
 


Despre noi


Fondata în anul 1988 de catre Christoph Winter, fabrica de instalatii de distributieWIRA S.R.L. s-a dezvoltat într-o întreprindere tânara si dinamicaa.
În cladirile nou construite pe o suprafata totala de 2000m2 sunt integrate ateliere, constructii, birouri, depozite si laboratoare. Betriebsgebäude WIRA Schaltanlagen GmbH
Suprafata atelierelor este de 750m2. Acesta suprafata este potrivita si pentru demontarea utilajelor mari, cum ar fi prese, foarfece pentru fier vechi, etc. Birourile sunt dotate cu cea mai moderna tehica de prelucrare automata a datelor (EDV) si locuri de munca CAD (proiectare asistata de calculator. Drept sisteme CAD folosim E-Plan, WS-CAD, AutoCAD mit MG-CAD.

 
Capacitatea de depozitare cuprinde ca. 15.000 de articole si peste 150.000 m de cablu.
Prin toate acestea dispunem de fleximilitate într-o mare masura, pentru a putea reactiona la necesitatile urgente ale clientilor nostri. În cazul în care acest lucru nu este posibil, putem livra si alte articole în cel mai scurt timp posibil, deoarece noi suntem aprivizionati zilnic de catre furnizorii nostri principali.
 

Întreprinderea noastra ca întreprindere de mica productie cu 30 de colaboratori, este activa pe plan international în constructia de instalatii, construite individual, în domeniile tehnicii de reglaj si de comanda.
Flexibiltatea, calitatea , respectarea termenelor, eficienta si promptitudina în interventii, toate într-o mare masura constituie punctul de plecare pentru o colaborare de succes.
Prestarile noastre ne definesc drept un partener competent în constructia de aparatura de comanda, instalari de masini si instalatii cât si în montarea si demontarea electrica a masinilor si instalatiilor. Factorii problematici sunt solutionati în mod cooperativ.
Pentru a obtine o satistactie maxima a clientilor nostri, lucrarea cu precizie si eficienta este porunca noasta suprema.
Personalul nostru ia în permanenta parte la specializari, pentru a fi pe cea mai înalta trepta a tehnicii. Prin intermediul unui personal extrem de calificat putem garanta calitatea înalta a serviciilor noastre. Echipa noastra tânara, prietenoasa si foarte bine pregatita astepta cu nerabdare o buna colaborare cu dumneavoastra.

 

Copyright 2002-2006 by WIRA www.wira-schaltanlagen.de